PROIZVODNI PROGRAM

Stubovi za javno i reflektorsko osvetljenje

javno reflektorskoProizvodnja stubova za javno i reflektorsko osvetljenje je nešto što Amigu karakteriše i čini prepoznatljivom od svog osnivanja. Amiga je danas vodeći regionalni proizvođač stubova za osvetljenje. Iza nas je 32 godine iskustva i kontinuiranog rada i usavršavanja u oblasti proizvodnje stubova javnog osvetljenja i visokih reflektorskih stubova, kako u pogledu kvaliteta i standarda, tako i u pogledu dizajna i primene novih tehnologija.
Razvili smo tri osnovne serije stubova za javno osvetljenje: cevni segmentni (CRS), konusni okrugli (KRS) i višeugaoni konusni (VRS), visine do 16m.
Stubove iz ove RI serije karakteriše nenametljiv dizajn ravnih linija i glatkih površina, koji se savršeno uklapa sa novijom generacijom svetiljki i savremenim rešenjima javnog osvetljenja, a ugradnjom dekorativnih lira i nosača svetiljki postaju važan detalj urbanih sredina.
Za potrebe osvetljenja sportskih terena, urbanih raskrsnica, parking prostora, industrijskih kompleksa, reklamnih totema, razvijen je program visokih reflektorskih stubova, različitih tipova i namena, visina i do 65 m.  Osnovne varijante su: SEXTANT, FARIO, STADION, MINI MODULO i MODULO MPP. Zbog specifične namene ovih stubova, izrađuju se i modifikovane varijante osnovnih grupa, zavisno od projektantskih zahteva u pogledu tehničkih rešenja i estetskih karakteristika, pri čemu naš projektni biro uvek stoji na raspolaganju da svojim znanjem i iskustvom izađe u susret specifičnim zahtevima kupaca.

Razvili smo veliki broj inovativnih rešenja za upotrebu stubova javne rasvete u SMART CITY okruženju koji uključuju kako solarno tako i klasično  napajanje.

 

 

STUBOVI ZA NOŠENjE solarnih panela

gallery1 gallery1 gallery1

gallery2 gallery2 gallery2

Cevni segmentni 

 Cevni segmenti  Cevni segmenti  Cevni segmenti

Konusni okrugli

 Konusni okrugli  Konusni okrugli  Konusni okrugli

Višeugaoni konusni

 Višeugaoni konusni  Višeugaoni konusni  Višeugaoni konusni